Twój smak, Twoja historia
Godziny otwarcia 12.00 - 16.00
Tel. 516 194 745
1. Wieprzowina
2. Wołowina
3. Drób
4. Ryby
5. Inne rodzaje mięsa
6. Dania wegetariańskie
Sałatka brokułowa (brokuł, jajko, słonecznik. ogórek zielony, ser feta, majonez)
Sałatka surimi (paluszki krabowe, ogórek, rzodkiewka, jajko, majonez)
Sałatka meksykańska - (ketchup, cebula, ogórek kiszony, papryka, pieczarka, fasola czerwona, fasola biała, kukurydza)
Sałatka włoska (ser żółty, papryka, ogórek zielony, ogórek kiszony, koperek, szynka, majonez, jogurt, jajko)
Roladka z ciasta francuskiego z faszerowaną cukinią
Ślimaczki z tortilli z łososiem wędzonym
Tatar z łososia wędzonego z czerwoną cebulką i kaparami
Roladki z łososia wędzonego z sałatką z pora i jajka podane na ciemnym chlebie
Kulebiak z łososiem i szpinakiem
Koreczek bankietowy – krewetka marynowana w sosie sweet chili z mango
Makaron muszle faszerowany pastą z łososia wędzonego
Bruschetta z grillowaną krewetką
Pieczony pasztecik z łososiem i suszonymi pomidorami
Tartinka z grillowaną krewetką i truskawką
Krucha babeczka nadziewana tuńczykiem, zielonym groszkiem i piklami
Krucha babeczka nadziewana pastą z łososia wędzonego
Krucha babeczka nadziewana pastą z pstrąga wędzonego
Terrina rybna
Pstrąg faszerowany w galarecie ( w całości)
Karp w galarecie ( dostępny w miesiącach świątecznych)
Łosoś na szpinaku w galarecie
Pstrąg wędzony całości
Ryba po grecku w zasmażce marchewkowej
Ryba po japońsku (zalewa pomidorowa z ogórkiem konserwowym i cebulką)
PLATER 1.
Plater zawiera :
- Rolada drobiowa z pieczarkami (6 porcji),
- Rolada drobiowa z szpinakiem (3 porcje),
- Rolada z karkówki (3 porcje).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 2.
Plater zawiera :
- Polędwiczka w zalewie cytrynowej (8 porcji),
- Jajko w szynce na sałatce (6 porcji).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 3.
Plater zawiera :
- Rolada drobiowa z pieczarkami (6 porcji),
- Rolada drobiowa ze szpinakiem (8 porcji)
- Rolada drobiowa z żurawiną (5 porcji),
- Rolada z karkówki (5 porcji).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 4.
Plater zawiera :
- Łosoś gotowany (3 porcje),
- Polędwiczki w ziołach (4 porcje),
- Rolada z karkówki (2 porcje),
- Rolada ze szpinakiem (2 porcje),
- Rolada drobiowa z pieczarkami (4 porcje).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 5.
Plater zawiera :
- Jajko w szynce na sałatce (3 porcje),
- Polędwiczka w ziołach (3 porcje),
- Rolada drobiowa z morelami (3 porcje).
Patera wykonana jest na tackach bezzwrotnych.
PLATER 6.
Plater zawiera :
- Pstrąg gotowany z lekką nutą octu
(13 porcji)
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 7.
Plater zawiera :
- Rolada z karkówki (4 porcje),
- Grzebień z karkówki (4 porcje),
- Rolada drobiowa z żurawiną (4 porcje),
- Rolada drobiowa z pieczarkami (4 porcje).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych
PLATER 8.
Plater zawiera :
- Rolada drobiowa z pieczarkami (6 porcji),
- Pierś kurczaka pod pomarańczami (6 porcji),
- Rolada drobiowa z żółtym serem (6 porcji),
- Polędwiczka w ziołach (4 porcje).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 9.
Plater zawiera :
- Grzebień z karkówki (3 porcje),
- Rolada drobiowa z omletem (4 porcje),
- Rolada drobiowa z pieczarkami (2 porcje),
- Rolada ze schabu ze śliwkami (4 porcje).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.
PLATER 10.
Plater zawiera :
- Rolada drobiowa z pieczarkami (4 porcje),
- Polędwiczki w ziołach (4 porcje),
- Rolada z Karkówki (2 porcje),
- Rolada drobiowa ze szpinakiem (2 porcje).
Platera wykonana na tackach bezzwrotnych.